fbpx

vojin

Kada je nakon izbora “promijenio stranu”, jedan od najoštrijih kritičara njegove nedosljednosti bio je upravo Dragan Čavić, koji u javnim nastupima nije krio ogorčenost Mitrovićevom”izdajom”. Četiri godine poslije, nakon proteklih izbora 2018. godine, na istoj strani sa Mitrovićem našao se i sam Čavić

piše: Miljan Kovač

Vojin Mitrović iz SNSD-a, biće novi ministar transporta i komunikacija u Savjetu ministara Bosne i Hercegovine. Tako se, bar navodi u informaciji koju je objavila Alternativna televizija.

Mitrović je u žižu javnosti dospio nakon izbora 2014.godine, i čuvene afere “papci”, kada je dio poslanika u Narodnoj skupštini RS, izabranih sa lista opozicionih stranka “preko noći” osvanuo u redovima vladajuće kolicija okupljene oko SNSD-a i Milorada Dodika.

Među njima je bio i Mitrović, koji je ništa manje iznenađenje priredio, kada se, iako često pominjan kao “tajkun” blizak vlasti, pred te iste izbore pojavio na listi tada opozicionog NDP-a Dragana Čavića.

Kada je nakon izbora “promijenio stranu”, jedan od najoštrijih kritičara njegove nedosljednosti bio je upravo Dragan Čavić, koji u javnim nastupima nije krio ogorčenost Mitrovićevom”izdajom”.

Četiri godine poslije, nakon proteklih izbora 2018. godine, na istoj strani sa Mitrovićem našao se i sam Čavić. Nakon što je sa svojom partijom sklopio koaliciju sa vladajućim strankama, Čavić je postao direktor “Elektrokrajine”. Mitrović je u međuvremenu postao visoki funkcioner SNSD-a i poslanik stranke u državnom Parlamentu.

Zanimljivo je da je Mitrović, koji je vlasnik firme "Oktan promet" iz Bijeljine, nedavno tužio gradonačelnika Banjaluke Igora Radojičića (SNSD) jer mu nije dozvolio da na spornom, gradskom zemljištvu Poljoprivredne škole u Banjaluci gradi benzinsku pumpu.

Impuls

 

Industrija - 11.7%
Toplane i privatna ložišta - 15.8%
Institucije vlasti - 72.5%

Ukupno glasova: 120
Glasanje u ovoj anketi je završeno

Impuls Teme

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU