fbpx

demofest konkurs

Demofest, najveći regionalni festival demo bendova u ovom dijelu Evrope, po 11. put otvara konkurs za sve demo bendova sa ex-Yu prostora!

Konkurs za takmičare ovogodišnjeg Demofesta biće otvoren skoro dva mjeseca, preciznije od 5. februara do 1. aprila 2018. godine, uz podršku Banjalučke pivare kao generalnog sponzora.

Ukoliko svirate u demo bendu ili poznajete nekoga ko ima jedan takav, materijale potrebne za prijavu možete preuzeti na Demofest.org, a zatim ih popunjene poslati na adresu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Organizatori nepotpune prijave neće uzimati u obzir. Obavezan materijal koji je potrebno poslati čine:

Detaljno ispunjena Prijava
– detaljno ispunjena i potpisana Izjava o autorskom djelu (skenirana ili fotografisana)
– dvije pjesme u MP3 ili WAV formatu
– tekstovi pjesama u .doc (Word) ili .txt (Notepad) dokumentu
– fotografija na kojoj se vide svi članovi benda (bez logotipa) u JPG ili JPEG formatu

Svaki bend koji pošalje prijavu, dužan je da na svoju Facebook stranicu postavi status: “I ja sam se prijavio na Demofest!” i taguje Demofest stranicu

Kao i prethodnih godina, uslov koji svi prijavljeni bendovi moraju ispunjavati je da do sada nisu objavili album preko neke od izdavačkih kuća koje su registrovane na teritoriji BiH, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije ili Makedonije. Nakon završenog konkursa, žiri će odabrati 30 bendova koji će imati priliku da pred publikom nastupe na bini banjalučke tvrđave Kastel, na kojoj se održava Demofest.

Rezultate ovogodišnjeg konkursa Demofest će objaviti tokom juna, kada će otkriti i imena stručnog žirija.

(AbrašMEDIA)

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE NA PORTALU