fbpx

27857906 1969585413304664 1392181890657948754 n

Mia Dimšić nastupom u Banjaluci započinje svoju prvu turneju po BiH.

Popularna Osječanka Mia Dimšić, jedna je od najpopularnijih rastućih zvijezda muzičke scene u Hrvatskoj. Talentovanu pjevačicu i kantautorku Banjalučani će imati priliku upoznati 21. februara, kada će nastupiti u klubu „Rudi“.

Nastupom u Banjaluci Mia Dimšić započinje svoju turneju po Bosni i Hercegovini. Poslije Banjaluke slijede nastupi u Tuzli, Zenici, Sarajevu i Mostaru.

https://www.youtube.com/watch?v=mnYjIKOJPD4

U vrlo kratkom vremenu, Mia je svojim glasom, izvedbom, pojavom kao i svojim pjesmama osvojila ,prvo srca fanova, pa za tim vrhove svih top lista.

Dobitnica brojnih muzičkih nagrada u Hrvarskoj. Uz muzičku nagradu »Porin«, nagradu za najbolju pjevačicu u 2017. godini po sudu Hrvatske diskografske udruge, priznanje »Zlatna ploča« za najprodavaniji album u Hrvatskoj, Mia je i pobjednica 57. Splitskog festivala s pjesmom »Sunce, oblak, vjetar« i dobitnica nagrade »Zlatni val« za »Život nije siv«, najizvođeniju pjesmu s 56. Splitskog festivala.

Izuzetno uspješnu 2017. godinu Mia je završila svojim samostalnim koncertom u rasprodanoj velikoj koncertnoj dvorani »Vatroslav Lisinski«.

Ulaznice za koncert Mie u Banjaluci možete kupiti na više lokacija u gradu, info o prodajnim mjestima pogledajte na sajtu kupikartu.ba ili na facebook stranici najave koncerta.

Impulsportal

Impuls Teme

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE NA PORTALU