fbpx

Teorija zabave cover

Nikola Vranjković nedavno je objavio novi EP sa 4 pjesme „Teorija zabave“ za diskografsku kuću Multimedia Music.

Za prvi singl sa EP-a „Kad tuga pobedi bes“, u kojem kao specijalni gost na gitari učestvuje gitarista Galije Dragutin Guta Jakovljević, nedavno se pojavio i video spot koji potpisuje Milan Panić.

Ovo izdanje su producirali Vranjković i Marko Nježić uz pomoć Ivana Petrovića, a snimila ga je postava koja sa Vranjkovićem svira vec duže vrijeme: Danilo Nikodinovski, Milan Vučković, Ivan Zoranović, Vladan Božilović i Miroslav Uzarević, sa veoma zanimljivim gostima.

Specijalni gost u pjesmi „Granice” je Zoran Marinković iz Bjesova. Gosti na bubnju i bas gitari su eminentni beogradski muzičari Milan Jejina i Ivan Mihajlović.

Naslovnu stranu EP-a oslikala je Anđela Vujić koja je 2017. godine uradila i naslovnu stranu duplog albuma „Veronautika”. Dizajn je radio Marko Prokić.

Nikolu Vranjkovića sa bendom ovog ljeta ćete moći da vidite uživo na različitim lokacijama. Za 10. jun najavljen je veliki koncert u Kragujevcu a 21. i 22. juna moći će da ga sluša i publika u Nikšiću.

EP „Teorija zabave“ dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, na svim relevantnim muzičkim platformama kao i online na www.multimedia-music.com.

Impuls Teme

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU