fbpx

Red Hot CHili Peppers.rhcp

Nakon što su albumom “Unlimited Love” ponovno osvojili svijet, vratili Johna Frusciantea u sastav i krenuli na svjetsku turneju, Red Hot Chili Peppers ove godine objaviće još jedan studijski album. 

“Krenuli smo u potragu za samim sobom kao bendom koji smo nekako oduvijek bili. Samo iz zabave svirali smo i naučili neke stare pjesme. Ubrzo smo započeli misteriozni proces stvaranja novih pjesama. Prelijep djelić hemije koji se upleo u to sprijateljio se s nama stotinama puta na tom putu. Jednom kada smo pronašli tu zvučnu sliku, samo smo nastavili da radimo i nismo imali razlog da prestanemo da pišemo. Bilo je to kao san. Kad je sve rečeno i učinjeno, naša ljubav jedno prema drugome i čarolija muzike podarili su nam više pjesama nego što smo znali šta da radimo. Pa smo na kraju shvatili. Dva albuma koja će biti objavljena jedan za drugim od kojih je drugi jednako značajan kao i prvi ili bi trebalo da bude obrnuto”  kažu iz Red Hot Chili Peppersa i dodaju da je “Return of the Dream Canteen” sve što jesu i što su ikada sanjali da će biti, album napravljen “krvlju njihovih srca”.

Album će biti u prodaji od 14. oktobra, a već može i da se naruči. Za sada će biti dostupan na dvostrukom crnom vinilu, CD-u, kaseti i digitalno.

Izvor: Headliner.rs

Impuls Teme

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE NA PORTALU