fbpx

Snoop Dogg Super Bowl

Nakon što je Snoop Dogg nedavno otkrio javnosti da on i Dre nakon 29 godina ponovno rade skupa na novom albumu “Missionary” te objavio da Westmore, rap grupa koju čine on, Ice Cube, E-40 i Too $hort objavljuju novi album, najavio je i vlastiti biografski film.

U stvaranje filma Snoop je angažirao Joea Roberta Colea, koscenarista drugog dijela “Black Panther – Wakanda Forever” i redatelja Allena Hughesa (“Menace II Society”, “The Defiant Ones”) da vode projekt za Universal Pictures, piše muzika.hr.

Snoop je producent filma, uz Saru Ramaker i Hughesa, a ova vizualna biografija trebala bi biti prvi film Death Row Picturesa. Diskografsku kuću Death Row 1991. osnovali su The D.O.C., Dr. Dre, Suge Knight i Dick Griffey koji su preko nje objavili najveća rap i hip hop izdanja west coast izvođača. Nakon što je diskografska kuća potonula, Snoop ju je kupio i od tada je pokušava ponovno oživjeti. Novi film sadržavat će glazbu iz njegovog zadnjeg kataloga za Death Row.

“Dugo sam čekao da sastavim ovaj projekt jer sam želio odabrati pravog redatelja, savršenog pisca i najveću filmsku tvrtku s kojom bih mogao biti partner, a koja bi razumjela nasljeđe koje pokušavam prikazati na ekranu, i sjećanje koje pokušavam ostaviti iza sebe”, rekao je Snoop u izjavi za medije.

Huges, koji će potpisati produkciju filma komentirao je da je “Snoop Dogg jedna od međunarodno najomiljenijih osoba u hip-hopu, postoji nešto u njegovoj energiji što spaja ljude svih društvenih slojeva. Snoop Dogg, ne samo umjetnik, već čovjek i njegov brend, nadmašio je generacije svojom povezanošću i privlačnošću za publiku.”

Uz Snoopa i Hugesa, ostatak filmskog tima također smatra da je ova priča dovoljno autentična i inspirativna da čini genijalnu ekranizaciju Snoopove dugogodišnje karijere koja je još uvijek u tijeku.

Impuls Teme

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU