fbpx

Dok Hrvatska očekuje raspisivanje novog natječaja za koncesionare koji bi trebali pronaći naftu u jadranskom podmorju i zaraditi na njenoj eksploataciji, SOS za Jadran nastavlja sa svojom akcijom osvješćivanja građana o štetnosti ovog nonsensa.

slider more v

Dok Hrvatska očekuje raspisivanje novog natječaja za koncesionare koji bi trebali pronaći naftu u jadranskom podmorju i zaraditi na njenoj eksploataciji, SOS za Jadran nastavlja sa svojom akcijom osvješćivanja građana o štetnosti ovog nonsensa. U pjesmi "More" koju su objavili ovog vikenda upravo nonsensom nazivaju ideju bušenja morskog dna, koja se hrvatskim građanima prezentira kao put do progresa i prosperiteta, odnosno naše "norveške budućnosti". U stvaranju ljetog hita sudjelovali su TBF-ov Saša Antić, Stillnessov frontmen Yuri, Kid Rađa te Meri Cetinić, dok video potpisuje Nevio Smajić.

"Pjesma "More" šalje poruku protiv bušenja Jadrana zbog nafte te daje podršku kampanji S.O.S. za Jadran. Ova pjesma tematizira i alternative koje su nam dostupne u izobilju, a to su obnovljivi izvori energije", poručuju vođe kampanje #NEnafti te #SOSzaJadran. Kampanja sa sloganom “Ne nafti – zaustavimo bušenje Jadrana” djelo je 70 organizacija iz regije koje su potpisale Zajednički manifest za budućnost Jadranskog mora.

https://www.youtube.com/watch?v=pqPa5w8Egbs

 

Lupiga

Impuls Teme

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE NA PORTALU