fbpx

Fanovi benda ‘The Stone Roses’ su se razbudili uz neverovatne vesti - bend izdao novi singl, prvi od 1995. godine.

Stone Roses

Grupa koja je ‘90-tih vladala tzv. Medčester scenom zajedno sa bendovima ‘Charlatans’ i ‘Happy Mondays’, na tviteru i jutjubu su objavili svoj novi singl sa zanimljivim ali društveno angažovanim nazivom, "Svi za jednog".

Pesma je karakterističnog zvuka za Stoun rouziz- pucketave gitare, odzvanjajući vokali, doduše zvuk je primetno ispoliran za razliku od njihovih prethodnih radova, što je verovatno rezultat saradnje sa producentom Polom Epvortom.

Članovi benda, koji je stvorio sanjive psihodelične pesme poput " I Wanna Be Adored" i "Elephant Stone", nagovestili su da je njihova nova sjajna muzika na putu još od ponovnog okupljanja 2011.

Pevač Ijan Braun je izjavio za BBC da povratak benda nije samo marketinški fazon: "To nije putovanje kroz uspomene, ne uopšte, mi radimo nove pesme, bićete iznenađeni."

Konačno, u martu 2016., psihodelični kvartet ušao je u studio sa Epvortom, producentom koji stoji iza imena kao što su Adele, Florence And The Machine, i Pol Makartni. "To je kao san", rekao je Braun, "Zvuči slavno." Sada i fanovi, konačno mogu sami da se uvere.

https://www.youtube.com/watch?v=R0XZ9qjMil8

(time.com/bktv news)

 

Impuls Teme

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU