fbpx

Karlovački likovni umjetnik Alfred Freddy Krupa predstavlja se u jednom od najslavnijih svjetskih muzeja – pariškom Louvreu, ali ne likovnim djelom!

979749 551edc1084f20 large

Krupa je, naime, zaljubljenik i u fotografiju, a njegov rad “Oblaci” odabran je za izlaganje u sklopu 5. Exposure Awarda, jednoj od najvećih svjetskih izložbi fotografije, koji provodi njujorška galerija See Me. Ipak, publika slavnog muzeja moći će upoznati i jedno Krupino likovno djelo, jer je Galerija See Me za predstavljanje karlovačkog umjetnika odabrala i njegov lavirani tuš “Dubovac i jezerce”.

Krupa ističe kako je vrlo sretan i zadovoljan zbog uvrštenja na ovu izložbu, pogotovo iz razloga što je kao i svi ostali njegovi fotografski radovi koje već godinama objavljuje na svom Facebook profilu, rad “Oblaci” načinjen starim mobitelom (koji mu je poklonio mlađi brat Mladen također fotograf i snimatelj) bez ikakvih filtera, efekata ili naknadnih korektura, oslanjajući se samo na poznavanje likovnih tj. kompozicijskih elemenata.

Podsjetimo, Alfred Freddy Krupa ove je godine postao i dobitnik “Certificate of Excellence” gdje je uvršten u 100 najizvrsnijih umjetnika (od 485 učesnika) za svoj crtež tušem “Robinson Crusoe or Unity” na natječaju umjetničke platforme i izdavača Artavita iz Santa Barbare, California.

KAportal.hr

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE NA PORTALU