fbpx

Popularna američka TV-serija koja prikazuje društveni život SAD-a ima novu epizodu.

208547107357a234a74e4c5803352144 v4 big

Junaci popularnog crtanog filma, Mardž i Homer Simpson, složili su se da će glasati za Hilari Klinton na američkim predsedničkim izborima u novom video klipu koji je na Jutjubu objavio "20th Century Fox".

Hilari Klinton i Donald Tramp suočiće se na američkim predsedničkim izborima koji se održavaju 8. novembra. Diskusija o izboru predsedničkog kandidata u epizodi pod naslovom '3.00 ujutro' počela je u trenutku kad je Mardž ustanovila da ne može da vodi ljubav dok ne odluči za koga će da glasa.

Narator tada postavlja pitanje: Sada je tri sata posle ponoći i telefon zvoni u Beloj kući - za koga biste želeli da odgovori na poziv? Pitanje je aluzija na oglas iz političke kampanje Hilari Klinton iz 2008. u kojem se Amerikancima postavlja pitanje, ako telefon zazvoni tri sata posle ponoći, koga bi želeli da čuju da ih vodi u kriznim vremenima.

Bil Klinton javlja se na telefon: Soba za sastanke? Evo dolazim! Ali lice mu se zatim snuždi i dodaje slušalicu Hilari: Oh, za tebe je. Na to mu žena odvrati: Da, od sada je uvek za mene.

Tramp podiže slušalicu i kaže: Ne sada, na Tviteru sam! Zatim poziva pomoćnika i naređuje mu: Stavi moje ime na Linkoln Memorial, raspusti NATO ... i donesi mi kajganu na zlatnom tanjiru. Inače, republikanski kandidat u videu se pojavljuje s primerkom knjige "Veliki govori Adolfa Hitlera".

Nakon toga je Homer najavio da će možda glasati za Trampa, na šta je Mardž odgovorila: "Ako ćeš tako da glasaš, pitam se hoću li ikad više moći da budem sa tobom". Na to je Homer uzvratio: "Eto, tako sam postao demokrata".

https://www.youtube.com/watch?v=tLSy8Tl2bjs

(radiosarajevo/b92)

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE NA PORTALU