fbpx

Zov divljine

Studio 20th Century Fox objavio je prvi trejler za film "Zov divljine" (The Call of the Wild) koji predstavlja najnoviju holivudsku ekranizaciju čuvenog istoimenog romana pisca Džeka Londona.

Od reditelja hvaljenog filma "Kako da dresirate svog zmaja" Krisa Sandersa 20. februara sljedeće godine u bioskope stiže priča "Zov divljine" o psu i čovjeku koji se, u vremenima Zlatne groznice s kraja 19. vijeka, sreću i zbližavaju u Jukonu u Kanadi.

Nakon što je glavna uloga 1935. godine povjerena tadašnjoj holivudskoj zvijezdi Klarku Gejblu, a nakon toga 2009. manje poznatom glumcu Kristoferu Dempsiju, u najnovijoj verziji filma "Zov divljine" u ulozi Džona Torntona čovjeka s visokim iskustvom u traganju za zlatom naći će se Harison Ford.

Bak je pas velikog srca čiji se, do skoro savršeni život, okreće naglavačke. Odjednom ga sele iz doma u Kaliforniji i odvode u egzotične divljine Aljaske u vremenima pomame tragača za blagom.

Kao novajlija zaposlen u ekipi pasa koji vuku sanke za dostavljanje pošte, a kasnije i vođa tima, Bak doživljava avanturu života i konačno pronalazi svoj mir kada postaje sam svoj gazda.

"Zov divljine" koristi vrhunske vizuelne efekte i tehnologiju animacije kako bi životinje u filmu učinile potpuno realističnim i emocionalno autentičnim likovima.

Osim Harisona Forda, u ostalim ulogama našli su se i Karen Gilan, Bredli Vitford, Den Stivens, Omar Si i drugi.

Agencije

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

NAJČITANIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU