fbpx

james bond 007

Foto: Profimedia

Novi dokumentarni film istražuje kultnu muziku franšize o Džejmsu Bondu povodom 60 godina filmova o agentu 007 koji se obeležavaju 2022. godine. Film će realizovati ista ekipa koja je ove godine snimila dokumentarni film "James Bond: The Daniel Craig Story".

Deadline tako izveštava da će novi dokumentarac producirati MGM i Eon Productions i da će se emitovati u oktobru 2022, mesecu u kojem se obeležava 60 godina od objavljivanja prvog filma o Džejmsu Bondu u kojem glumi Šon Koneri, "Dr. No.". Novi dokumentarac trebalo bi da režira Met Vajtkros a producira Džon Batsek.

Što se tiče budućnosti samog glavnog lika, odnosno Džejmsa Bonda, producentkinja Barbara Brokoli rekla je da bi Bond u budućnosti mogao da bude – nebinaran. Dok traju nagađanja ko će zameniti Danijela Krejga u ulozi agenta 007 posle filma "No Time To Die" Barbara Brokoli je u jednom intervjuu izjavila da će Bond sigurno ostati muškarac iako ostavlja sve mogućnosti otvorene, i naglasila da je najvažnije da pronađu pravog glumca za tu ulogu.

Međutim i sama priča o muzici iz filmova o agentu Džejmsu Bondu izaziva interes, kao uostalom i svaka naslovna pesma koja je pratila agneta 007 proteklih 60 godina, a čiji su autori mahom bili najveće muzičke zvezde kao što su Bili Ajliš, Adel, Sem Smit, Duran Duran, Garbage, Pol Makartni, Karli Simon, Kris Kornel, Tina Tarner, Madona itd. dok je samu temu filmova o Džejmsu Bondu komponovao Monti Norman.

Izvor: B92

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU