fbpx

south park 1

Paramount+ najavio je treći specijal animirane franšize “South Park”, koji će nositi naziv “Streaming Wars”. 

Specijal će biti premijerno prikazan u junu na Paramount Plus platformi, a objavljen je i prvi trejler.

“South Park The Streaming Wars” baviće se komplikovanim odnosom Erika Kartmana i njegove mame, dok će se istovremeno njihov gradić suočavati s konfliktom ogromnih razmjera, koji bi mogao da mu ugrozi opstanak.

Dva od četiri najavljena specijala već su emitovana prošle godine i bavila su se pandemijom koronavirusa.

Franšiza je nedavno obilježila 25 godina postojanja, a na novom specijalu njeni tvorci Trej Parker i Met Stoun potpisani su kao izvršni producenti.

Inače, serija “South Park” prikazuje se na “Commedy Central” kanalu, ali je prošle godine TV Entertejnment studio potpisao ugovor sa tvorcima Parkerom i Stounom, vrijedan 900 miliona dolara, koji podrazumijeva snimanje ukupno 14 novih filmova za Paramaunt o čuvenoj animiranoj četvorki iz Kolorada, kao i šest novih sezona serije.

Pored toga, kompanija radi sa Parkerom i Stounom na novom originalnom sadržaju.

U planu je da se godišnje objavljuje po dva filma ekskluzivno za Paramaunt plus, iako su sve dosadašnje epizode mogle da se nađu na HBO Maks.

Animirana serija premijerno je prikazana 1997. godine i bavi se životima četvorice dječaka – Stena Marša, Kajla Broflovskog, Erika Kartmana i Kenija Mekormika – u Saut Parku u Koloradu.

Poznata je po “političkoj nekorektnosti”, oštrom rječniku i mračnom humoru koji preispituje širok dijapazon aktuelnih tema, ali i problema savremenih ljudi.

Do sada je objavljeno preko 300 epizoda i brojni specijali.

Izvor: CdM

 

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU