fbpx

foster j td

Džodi Foster, foto: YouTube printscreen

Zvijezda filma ‘Silence of the Lambs’ predvodiće četvrtu iteraciju HBO-ove franšize “True Detective” koja nosi podnaslov “Night Country”. Džodi Foster, koja će biti i izvršni producent serije, glumiće detektivku Liz Danvers u sezoni koju potpisuju scenaristkinja i rediteljka Isa Lopez i izvršni producent Beri Dženkins. 

Sezona prati detektivke Liz Danvers i Evangelin Navaro koje nastoje da riješe slučaj šestorice muškaraca koji upravljaju arktičkom istraživačkom stanicom Tsalal, a koji netragom nestaju kada u Enisu na Aljasci padne duga zimska noć. Par će morati da se suoči s tamom koju nose u sebi i kopa po ukletim istinama koje leže zakopane pod vječnim ledom.

Posljednja sezona serije, s Maheršalom Ali i Stivenom Dorfom u glavnim ulogama, emitovana je je 2019., dok je druga sezona s Kolinom Farelom, Rejčel Mekadams, Vinsom Vonom i Tejlorom Kičom prikazana 2015. godine. Početna sezona, s Vudijem Harelsonom i Metjuom Mekonehijem u glavnim ulogama, prikazana je 2014., a u sve tri dosadašnje sezone serija je bila nominovana za ukupno 23 nagrade Emmy s pet pobjeda, od kojih su sve bile za prvu sezonu.

 Izvor: Headliner

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE NA PORTALU