fbpx

Stranger Things 4 Vol 2

U očekivanju “Stranger Things 4 Vol. 2” koji stiže za manje od dvije nedjelje, Netflix je objavio eksplozivan novi trejler koji nudi novi pogled na posljednje dvije epizode.

– Znam da si uplašen. Užasno si uplašen onim što si vidio – kaže dr Brener (Metju Modin) na početku klipa.

– Ali neću da te lažem. Tvoji prijatelji nisu spremni za ovu borbu.

Odlučnija nego ikad, Jedanaest (Mili Bobi Braun) obećava da će nastaviti dalje. Dok se u pozadini čuje “Running Up That Hill” Кejt Buš, svaki član Hokinsove bande izražava strah da “ovog puta možda neće uspjeti” protiv njihovog najstrašnijeg negativca do sada.

Sa više od četiri sata materijala, “Stranger Things 4 Vol. 2” se sastoji isključivo od dvije epizode. U intervjuu za The Holliwood Reporter, producent i režiser Šon Levi opisao je završetak sezone kao “emotivan i filmski”, dodajući:

– S**nje, oni su definitivno poslastica za oči, ali te udaraju pravo u srce. Dakle, to je sve što ću reći o tome.

Кao i obično, sezona je uticala na pop kulturu u cjelini, sa majicom Hawkins High Hellfire Cluba koja je postala tražena roba, a u međuvremenu, pomenuti hit “Running Up That Hill” je došao sve do 1. mjesta na UК i No. 4 na Billboard Hot 100 listi.

“Stranger Things 4 Vol. 2” stiže na Netflix 1. jula. Pogledajte trejler:

Izvor: Headliner

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU