fbpx

leo martin

Holivudski tandem koji iza sebe ima šest fantastičnih filmova – Leonardo Dikaprio i Martin Skorseze – sada priprema i sedmo ostvarenje. 

Film će se zasnivati na romanu “The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny, and Murder” koji još uvijek nije objavljen, piše cdm.

Britanski brod “The Wager” tone u blizini ostrva nadomak obala Patagonije, a preživjela posada uspijeva da opstane u negostoljubivoj divljini i vrati se kući.

Šest mjeseci kasnije, na obale Čilea dospijevaju još tri mornara, koji tvrde da znaju pravu istinu o onome što se događalo na brodu “The Wager” dok se optužbe razmjenjuju. Admiralitet Britanije pokreće specijalno suđenje na kom se otkriva priča, ne samo o preživljavanju u surovoj klimi, nego i o borbi sa ljudskom prirodom.

Dikaprio i Skorseze do sada su snimili filmove “Avijatičar”, “Bande Njujorka”, “Dvostruka igra”, “Zatvoreno ostrvo”, “Vuk sa Vol strita”, a najnoviji “Ubistva pod cvjetnim mjesecom” u kom im se pridružio i Robert De Niro biće prikazan u novembru ove godine.

Nije poznato kada će početi snimanje filma “The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny, and Murder”.

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU