fbpx

1433 avatarjakeneytiri f

Objavljen je trejler za dugoočekivani nastavak, koji će se uskoro naći u bioskopima. 

Publika je davne 2009. godine uplovila u svijet 3D bioskopskog uživanja zahvaljujući maestralnom filmu reditelja Džejmsa Kamerona – "Avatar", najuspješnijeg filma svih vremena, koji se poslije trinaest godina vraća na bioskopsko platno.

Objavljen je trejler za dugoočekivani nastavak, koji će se uskoro naći u bioskopima.

Marinac, paraplegičar poslat je na planetu Pandoru 2154. godine u potrazi za vrijednim rudama. Međutim, kako je provodio vrijeme na ovoj planeti, u njemu je počela da se vodi borba između naređenja koja mora da izvršava i želje da sačuva ta nevjerovatna bića.

Reditelj Džejms Kameron (Titanik) temeljno je radio na filmu kako bi i ovim naslovom pomjerio granice, te će nastavak filma "Avatar: Put vode" (Avatar: The Way of Water) o narodu Navi sa planete Pandora, biti u bioskopima od 15. decembra.

Planetarnu popularnost stekli su Sem Vortington i Zoe Saldana u ulogama Džejka Salija i Nejtiri koji će ih reprizirati u dugoočekivanom nastavku. Pored njih film svi pamte po sjajnim Sigurni Viver, Kejt Vinslet i Mišel Rodrigez.

Izvor: b92

 

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU