fbpx

kalas džoli

Jednu od najboljih operskih pjevačica ikada Mariju Kalas u novoj drami čileanskog reditelja Pabla Larajna igraće Anđelina Džoli, prenosi Gardijan.

Priča o životu najveće operske pjevačice na svijetu biće ispričana kroz scenario tvorca serije "Peaky Blinders" Stivena Najta, koji je posljednji put sarađivao sa Larajnom na drami o princezi Dajani "Spenser", a glavnu ulogu tumačiće Anđelina Džoli.

"Vrlo ozbiljno shvatam odgovornost da vjerno prenesem Marijin život i nasljeđe", rekla je ona.

"Daću sve od sebe da odgovorim na izazov. Pablo Larajn je reditelj kojem se dugo divim. Mogućnost da sa njim ispričam Marijinu priču kroz scenario Stivena Najta je zaista san", dodala je.

Reditelj Pablo Larajn ovo smatra ostvarenjem sna.

"Imati priliku da spojim svoje dvije najdublje i lične strasti, bioskop i operu, bio je dugo očekivani san", dodao je Larejn. "Učiniti ovo sa Anđelinom, izuzetno hrabrom i radoznalom umjetnicom, fascinantna je prilika. Pravi poklon."

Kako će i da li će Anđelina Džoli uspjeti da odgovori na veliki glumački izazov i vjerodostojno predstavi najveću opersku pjevačicu svih vremena, ostaje nam da vidimo.

Impuls/b92

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU