fbpx

del boy i trigger

Foto: snimak ekrana

Čuvena scena iz hit serije "Mućke" u kojoj Del Boj propada kroz otvoreni šank, izglasana je za najsmješniju scenu u britanskim serijama svih vremena.

Riječ je o sceni u kojoj Del Boj (Dejvid Džejson), tokom večernjeg izlaska kreće da se naslanja na šank – koji je u međuvremenu podignut, a da on to nije primijetio – i pada na pod. Istovremeno, njegov prijatelj Triger (Rodžer Lojd Pek), uopšte ne registruje šta se dogodilo, prenosi NME.

Dvije hiljade Britanaca izglasalo je tu scenu za najsmješniju u anketi koju je proveo TV kanal Gold povodom 30 godina postojanja.

Ista anketa otkrila je i da su „Mućke“ omiljena serija na ostrvu, s 29 posto glasova, dok je Del Boy uvjerljivo omiljeni lik s čak 59 posto glasova.

Scena s otvorenim šankom izglasana je prošle godine za najsmješniju u serijalu „Mućke“, u anketi portala RadioTimes povodom 40 godina popularnog sitcoma, piše N1.

 

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU