fbpx

oppenheimer trailer

Cillian Murphy je čovjek bez izbora u prvom službenom traileru za ‘Oppenheimer’ 

Robert Downey Jr., Matt Damon, Emily Blunt, Florence Pugh i drugi zaokružuju zvjezdanu postavu za nadolazeći film Christophera Nolana.

Prvi službeni trailer za “Oppenheimer” prikazuje Cilliana Murphyja kao čovjeka koji nije siguran koliki će biti ozbiljan utjecaj razvoja atomske bombe, ali svejedno osjeća potrebu da je stvori. “Zamišljamo budućnost, a mašta nas užasava”, kaže Murphyjev J. Robert Oppenheimer u glasu na početku najave, dok se prikazuju njegovi isječci na selu u Novom Meksiku. “Neće se bojati dok ne shvate”, nastavlja preko snimaka izrade bombe. “I neće razumjeti dok je ne iskoriste.”

Dvominutni trailer emitiran je prije filma “Avatar: The Way of Water” u kinima toekom vikenda, a online je objavljen u nedjelju. Pruža dosad najdublji pogled na nadolazeći film Christophera Nolana i njegovu veliku glumačku postavu.

“Ne znam možemo li vjerovati takvom oružju, ali nemam izbora”, kaže Murphy, dok se atomska bomba sve više približava dovršetku. “Hoće li iko ikada reći istinu o tome šta se ovdje događa?” pita pokazujući da bi u igri moglo biti više nego što se čini na prvi pogled.

Universal je kupio prava na “Oppenheimer” u nadmetanju, što ga čini Nolanovim prvim filmom u dugo godina koji nije snimao u njegovom dugogodišnjem studiju Warner Bros. Kenneth Branagh, Robert Downey Jr., Matt Damon, Emily Blunt, Florence Pugh, Rami Malek, Jack Quaid, Josh Peck i drugi čine zvjezdanu postavu projekta.

Film se temelji na Pulitzerovom nagradom nagrađenoj knjizi “American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer”, a u kina stiže 21. jula 2023.

RDD

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE NA PORTALU