fbpx

SquidGame 2

 Foto: Netflix

Kao i mnogi nastavci, Squid Game 2. sezona već obećava da će biti veća od svega što je bilo ranije. U intervjuu za Ilgan Sports, Li Jung Je, koji igra glavnog lika u seriji Squid Game, rekao je da će produkcija za predstojeću sezonu trajati duže od prve sezone, piše IGN adria.

“Squid Game 2 će početi da se snima na ljeto i snimanje će vjerovatno trajati oko 10 mjeseci. Radili smo i na prvoj sezoni oko 10 mjeseci, ali to je bilo sa kašnjenjima uzrokovanim koronavirusom. Druga sezona će biti većeg obima, vjerovatno će biti potrebno više vremena da se završi.”

Ne znamo kada će sljedeća sezona Squid Gamea stići na Netfliks, ali s obzirom na vremensku liniju filmskog rasporeda 2. sezone, moguće je da će se serija vratiti na ovu striming platformu negdje 2024. godine.

Glumac je takođe najavio da će se druga sezona vrtjeti oko teme osvete. Ovo je u skladu sa prethodnim saznanjima o drugoj sezoni, kada je kreator serije Hvang Dong-Hjuk napisao: „Gi-hun se vraća. Frontmen se vraća. Druga sezona dolazi“.

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE NA PORTALU