fbpx

Quentin Tarantino

Foto: Chris Pizzello/Invision

Kultni američki reditelj Kventin Tarantino najavio je da na jesen namjerava da snimi svoj deseti film, koji bi trebalo da bude posljednji u njegovoj karijeri. 

Završio sam scenario za ono što će biti moj posljednji film, rekao je reditelj filmova “Pulp Fiction”, “Kill Bill” ili “Inglourious Basterds”.

Pretpostavljam da ću ga vjerovatno snimiti na jesen, rekao je, dodajući da su sve glasine koje su kružile o ovom filmu samo nagađanja. Radnja filma pod radnim nazivom “The Movie Critic” odvijaće se 1977. godine, naveo je.

Nije posvećen novinarki i filmskoj kritičarki i nije biografski film o Paulin Kael, kultnoj figuri Njujorkera, koja je umrla 2001, kako su neki mediji nedavno izvjestili, rekao je Tarantino.

Više puta Tarantino je rekao da želi da završi karijeru nakon što snimi deset filmova, računajući dva “Kill Billa” kao jedan, čime je dodatno podgrejao očekivanja njegovih fanova oko novog filma.

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

Some Call Us Balkans

NAJNOVIJE NA PORTALU