fbpx

4ostavke

Zvornička bolnica ostaje bez svih načelnika odjeljenja i rukovodilaca službi jer su oni jutros, nastavljajući svoje proteste i njihovu radikalizaciju, svoje ostavke podnijeli v. d. direktoru ove ustanove Jovanu Okuki koji nije htio da ih primi, pa su pismene ostavke ostavili kod sekretarice direktora koja ih je zavela u protokol.

Okuka nije dozvolio novinarskim ekipama da snimaju primopredaju ostavki, i pozvao je obezbijeđenje bolnice da ih udalji iz zgrade.

“Jutros smo  se svi svi skupili i podnijeli kolektivnu ostavku iz razloga što smo nezadovoljni smejnom dosasadnjeg direktora Milorada Drljevića i postavljenjen novog  Jovana Okuke. Kada smo krenuli u negovu kancelariju, on nas nije htio primiti, pa smo ih ostavili kod sekretarice, a sada idemo da obavljamo svoje redovne radne zadatke rekla je novinarima Nataša Ivanović, do sada načelnik Internog odjeljenja. 

“Bolnica na ovaj način, ostaje bez načelnika koji su komandiri u odredima bolnice, mi praktično sada imamo dezorganizovane službe, ne zna se ko vodi vizitu, ko šta radi, a za sve to odgovornost će morati snositi Okuka”, kaže hirurg Goran Bjeković.

Na pitanje novinara TV BN da li očekuju disciplinke ili neke druge mjere protiv njih, on je dogovorio da ne, jer redovno dolaze na posao i ispunjavaju sve svoje radne obaveze. 

Zvornički ljekari koji svaki dan protestuju od 13.oktobra, nastaviće proteste i danas tačno u podne.

BN televizija 

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vijesti - Arhiv

Jun 2023
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2