fbpx

4vratite se

U bolnici u Zvorniku vladina Komisija ustoličila novog direktora Jovana Okuku,koji je pozvao ljekare da se "pomire s tim" i vrate radnim obavezama, navodeći da će im biti sve oprošteno. Primopredaji nije prisustvovao smijenjeni Milorad Drljević. Ljekari i drugi zaposleni ne prihvataju novog direktora, nego i dalje pozivaju Milorada Dodika da dođe u ovu ustanovu kako bi ga upoznali sa cijelom situacijom, javlja dopisnik BN televizije.

Protestno okupljanje ispred zgrade bolnice trajalo je petnaestak minuta uz najavu da će tih okupljanja biti i dalje. i danas, po njima za dešavanja u bolnici u Zvorniku odgovoran je Lazar Prodanović, poslanik SNSD u Predstavničkom domu PS BiH. 

https://www.youtube.com/watch?v=e7UolvUCOqo

Tačno u podne, kako su i najavili ljekari zvorničke bolnice, počeo je još jedan protestni skup zaposlenih zbog pravnog nasilja i torture koju je izazvala vlada Republike Srpske smjenom direktora te zdravstvene ustanove u Zvorniku Milorada Drljevića. Kako javlja dopisnik BN u bolnicu je i danas stigla vladina komisija koja treba da "ustoliči" novog direktora Jovana Okuku, koga je vlada imenovala umjesto Drljevića.

4vratite se 1

https://www.youtube.com/watch?v=k1xBdUUkdk0

Ljekari su nastavili sa radnim obavezama, a u podne će održati protestni skup.

https://www.youtube.com/watch?v=juGoplIqiUY

Prošle sedmice radnici bolnice u Zvorniku ''otjerali'' su vladinu komisiju koja je došla da sprovede odluku o razrješenju Milorada Drljevića dužnosti direktora i postavljenju Jovana Okuke na tu funkciju.

Kako je to izgledalo pogledajte video snimak: 

https://www.youtube.com/watch?v=8wFDEh1vz3Y

BN televizija

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vijesti - Arhiv

Avgust 2022
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4