fbpx

1zivco

Nakon potpisivanja koalicionog sporazuma sa liderima DNS i SP, predsjednik Republike Srpske i SNSD Milorad Dodik u petak je "mirne savjesti" otišao u baštu hotela "Bosna" da zalije dobro obavljen posao. Raspoloženje mu je pokvarila informacija koju je upravo dobio od svojih saradnika...

Naime, roditelji Davida Dragičevića ne odustaju od borbe za istinu o smrti svoga sina. Objavili su da će angažovati tim advokata koji će im pomoći u rasvjetljavanju okolnosti pod kojima je David izgubio život. U tu svrhu pokrenuli su akciju prikupljanja novca putem društvenih mreža.

Saopštili su i da neće prihvatiti ni nalaz ponovljene obdukcije koju je radio patolog iz Beograda, ukoliko on ne bude sadržavao odgovore na pitanja o vremenu i načinu smrti njihovog sina.

Ovo je očito veoma uznemirilo predsjednika Republike Srpske. Milorad Dodik je burno reagovao na poruke koje je dobio, što se vidi i po njegovom tipkanju na telefon, a nezadovoljstvo nije krio ni pred svojim koalicionim partnerima.

"...Ovo više nije normalno.., onaj dečko... Sad roditelji traže... (govori nerazgovijetno). Doš'o načelnik patologije sa VMA, bog te je*o! Doš'o, mi ga digli u toku noći da dođe..."

https://www.youtube.com/watch?v=qJ_CvQ5sSCE 

Dodik kao da smatra da su roditelji stradalog mladića nezahvalni iako se on lično "angažovao" na ovom slučaju, posjetio ih i zatražio od policije dodatne ekspertize i rasvjetljavanje cijelog slučaja.

Pravo pitanje je zašto se Milorad Dodik, koji je predsjednik Republike Srpske, na ovakav način miješa u rad pravosudnih organa, policije i tužilaštva? Ako se već miješa, zašto ne smjenjuje odgovorne koji ne rade svoj posao kako treba!?

(Istinito)

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vijesti - Arhiv

Avgust 2022
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4