fbpx

765 430 055d47abe72b1a6f9c0da3121cc006d7

Svako ko ima imalo ljudskosti trebao bi da razmišlja kao čovjek, a ne partijski poslušnik

Više stotina Banjalučana i sinoć se okupilo na trgu u Banjaluci kako bi pružili podršku Davoru Dragičeviću, ogorčenom ocu Davida čija sudbina nije jasno utvrđena ni tri mjeseca nakon pronalaska tijela.

– Zapitajte se gospodo gdje se ujutro budite, gdje djecu vodite – rekao je Davor.

Još jednom je sve pozvao na mir i dostojanstvo.

– Ubice i zločinci nam neće dati istinu i pravdu. Sve je jasno. Imate gospodo zasjedanje 19. juna Narodne skupštine i tada će sve biti kristalno jasno, mada se sve već zna. Dajem vam svoje obećanje gospodo da nećete moći tako. Ja, Davor Dragičević do kraja života vam neću oprostiti ni Davida ni ostalu djecu – riječi su Davora Dragičevića.

Ujedno se zahvalio na podršci koju mu svakodnevno pružaju građani Banjaluke, ali i drugi iz raznih krajeva BiH i dijaspore.

Veliki pljesak uslijedio je kada je Davor nabrojao medije koji svakodnevno prate dešavanja na trgu, među kojima je naravno EuroBlic, odnosno Srpskainfo.

Pročitano je pismo u kojem se skreće pažnja kako su neke partije već dale do znanja da neće glasati za, već protiv rezultata Anketnog odbora.

– Svako ko ima imalo ljudskosti trebao bi da razmišlja kao čovjek, a ne partijski poslušnik – navodi se između ostalog u pismu podrške koje je pročitano danas.

– Ruka gore obilježiće te kao čovjeka. Ako sada ne pokažeš da si čovjek, drugu šansu ti narod neće dati, a pamtićete kao izdajnika – navedeno je u istom pismu.

Ljekar i doktor medicinskih nauka obratila se okupljenima istakavši kako zločinci i ubice nemaju ni srce ni dušu.

– Naša patnja i bol su hrana za njihovu bolesnu dušu. Ovaj put su se grdno prevarili jer su mislili da će David biti još jedan njihov plijen, a brojna okupljanja u zemlji i dijaspori govore šta narod misli o svemu. Monstrumi, nećete moći učiniti ništa, jer vas stiže istina i pravda – poručila je ljekar.

Vladimir Stanić, student elektrotehnike iz Trebinja i zaposlen u Hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci, takođe se obratio okupljenima i savjetovao je nadležne da se vrate na pravi put istine dok još nije kasno.

Nakon toga puštena je pjesma “Klinac u getu”.

(Srpskainfo)

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vijesti - Arhiv

Jun 2021
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4