fbpx

UKC prije obnove 1

Udruženje građana „Misli dobro“ odlučilo je da u maju pokrene projekat „Zajedno mislimo dobro“. Dali smo sebi zadatak da obnovimo sanitarne prostorije na Klinici za ginekologiju i akušerstvo, Odjeljenje Perinatologija. Okosnica projekta bila je činjenica da sve više mladih odlzi iz zemlje sa porodicama, i da postajemo zemlja koja svake godine ima sve manje djece u školskim klupama.

KC WC 7

Vjerovali smo da zajedno možemo da pokrenemo promjenu i omogućimo da sa obnovljenim porodilištem majkama iz cijele Republike Srpske te najsrećnije dane, ali i teške dane olakšamo.

Projekat je promovisan humanitarnom predstavom “Hipnoza jedne ljubavi“, gdje su naši sugrađani kupovinom karata učestvovali u prikupljanju sredstava.

 

Udruženje "Misli dobro" u svom radu bavi se i temama iz kulture i bori se za svijest o savremenoj umjetnosti, koja na samo sebi svojstven način preispituje i njeguje identitet naroda, te smo iz tog razlogaodlučili da ovaj projekat započnemo i promovišemo kroz predstavu Dušana Kovačevića "Hipnoza jedne ljubavi!", koja upravo govori o jednom od najvećih problema našeg društva - odlascima, rasipanju porodica, umiranju sela, a u fokusu predstave je, prije svega, ljubav prema bližnjima.

 Sav prihod od prodaje ulaznica u iznosu od  13.755,00 KM doniran za obnovu.

UKC prije obnove 2

Projekat ne bi bio moguć bez kompanije Krajina klas i Tropic koje podržali projekat sa svojim brendovima: „Manja“ i domaći trgovački lanac „Tropik“. Zahvaljujući njima obezbjeđena su sredstva za održavanje donatorske predstave u iznosu od 20.000 KM.

Kompanija m:tel je takođe odlučila da bude dio projekta, te je donirala sredstva u iznosu od 15.000,00 KM, što je doprinjelo da projekat bude proširen za dodatne aktivnsti.

Projektom "Zajedno mislimo dobro" uspjeli smo zajedničkim snagama da obnovimo kompletan pod na odjeljenju perinatologije čija površina iznosi 430 m2. Obnovljene su sve sanitarne prostorije. Pored obnavljanja sanitarnih prostorija i potpune obnove podova urađeni su molerski radovi na cijelom odjeljenju.

KC WC 11

Ponosni smo na sve naše sugrađane koji su prepoznali značaj ovog projekta, kao i kompanije koje su se priključile projektu.

Srećni smo što smo zajedničkim snagama uspjeli da ostvarimo zadati cilj i pokažemo da zajedno misliti dobro ima smisla u ovim teškim vremenima. I da zajedno možemo bolje.

(Impulspotral)

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vijesti - Arhiv

Novembar 2021
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5