fbpx

SIPA sjediste

U institucijama na nivou BiH u decembru je zaposleno 10 državnih službenika po osnovu javnih oglasa, a najviše u Agenciji za istrage i zaštitu (SIPA).

Azra Pilica je postavljena radno mjesto stručni saradnik za evidenciju nekretnina u Odsjeku za pravne i opšte poslove Sektora za pravne i finansijske poslove Služba za zajedničke poslove institucija BiH, počev od 15. decembra.

Anida Kadrić je nova stručna savjetnica za pravna pitanja u Sekretarijatu Predsjedništva BiH, Irina Jovičić stručna saradnica za poslove likvidature u Službi za ekonomsko-finansijske poslove Sekretarijata Predsjedništva BiH, Arsen Rizvanović je stručni savjetnik-administrator Odsjeka za zakonito presretanje komunikacija u SIPA, a Ante Brajko je postavljen na radno mjesto stručni saradnik za pravne poslove, takođe u SIPA.

Kako se može pročitati u Službenom glasniku BiH, Mirjana Tuševljak je viša stručna saradnica za kadrovske poslove i statusna pitanja u SIPA, Marko Kosorić je novi stručni saradnik za protivpožarnu zaštitu u Odsjeku za materijalno poslovanje, logistiku i održavanje SIPA, Belma Babović je šef Odjeljenja za međunarodnu saradnju, finansije, statistiku i aktuarstvo u Agenciji za osiguranje u BiH, Svetlana Bozalo je zaposlena kao stručna savjetnica za upravno rješavanje u Odsjeku za upravno rješavanje Sekretarijata CIK BiH, dok je Nemanja Despot postavljen na radno mjesto stručni saradnik – carinski inspektor u Regionalnom centru Banjaluka, Carinska ispostava Novi Grad – UIO BiH.

Prema Zakonu o platama i naknadama u institucijama BiH, ova radna mjesta su u platnim razredima od B1 do B4. To znači da su im plate izeđu 997 i 1.543 KM.

Srpska info

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vijesti - Arhiv

Februar 2021
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28