fbpx

Natasa Kostic Srna

Foto: Srna

Potpis Radovana Viškovića na rješenje o vraćanju Nataše Kostić na mjesto pomoćnika ministra za drumski saobraćaj u Ministarstvu saobraćaja i veza nije se ni osušio, a premijer Srpske je već potpisao novo, kojom je smjenjuje.

Ovo je samo za neupućene iznenađujuća odluka s obzirom da je ovo ustaljeni način na koji Višković domaće pravosuđe izvrgava ruglu, piše Capital.

Kostićeva je na posao vraćena po presudi Okružnog suda u Banjaluci jer je njena smjena bila nezakonita, ali je istog dana opet razriješena dužnosti.

Na njeno mjesto je vraćen Dragan Stanimirović, SNSD kadar iz Bijeljine a koji ju je zamijenio i kada je prvi puta smijenjena u januaru ove godine.

Ona nije htjela da komentariše svoj slučaj, tako da smo ostali uskraćeni za informaciju da li će se ponovo krenuti u sudski postupak.

Naime, vlast u Srpskoj je u više navrata pokazala da ne postoji pravosudna institucija koja ju može spriječiti u njenim namjerama, bez obzira da li je to utemeljeno na zakonu ili ne. To najbolje znaju bivši direktor Inspektorata Republike Srpske Predrag Tomić i bivši direktor Republičke uprave za igre na sreću, Mladen Simić.

 

Srpska info

 

Dozvoljeno je dijeljenje i kopiranje sadržaja ovog portala na druge portale, stranice ili blogove, uz obavezno navođenje izvora.

Impuls Teme

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU

Vijesti - Arhiv

Avgust 2022
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4