fbpx

Svi znamo kako u crtićima glavni likovi uvijek nekako prežive nevjerojatne situacije, uz nešto drugačije zakone fizike. No i u stvarnosti nevjerojatne se stvari događaju - uz zakone fizike.

vass

1) Kineski vozač kamiona čudom preživio

Nepoznati vozač kamiona u Kini imao je nevjerojatnu sreću kada je izgubio kontrolu nad svojim kamionom, udario u zaštitnu ogradu mosta na visini od oko 60 metara te se prevrnuo preko nje. No nije pao, već su kola kamiona zaglavila na ogradi i spriječila padanje kamiona u provaliju. Vozač je uspio izaći i vjerojatno otišao proslaviti novi rođendan.

2) Zlatne uši

Maleni 6-godišnji dječak, ponovno Kinez, (ipak je svaki sedmi čovjek na svijetu iz Kine), simpatičnog imena Ming Ming zaspao je u svom stanu na 8 katu zgrade kada ga je djed ostavio samog jer je morao negdje izaći. Međutim, kako uvijek biva, dječak se probudio i pošao tražiti djeda, gdje drugdje, nego na prozoru i pao.

Na sreću, tu je bila zaštitna ograda. Na nesreću, Ming je bio premali pa je prošao kroz žice ograde, ali ipak nije pao. Njegove uši su ga zadržale između dviju šipki ograde!

3) Zašto ne valja sam biti pijan iza ponoći

Justin Gilpatrick jednu je večer previše popio i odlučio ne voziti kući, već ono što bi svatko u toj situaciji napravio - otišao spavati u kontejner za smeće. Jer što drugo napraviti? :)

No dok je spavao, kamion za prikupljanje smeća ga je pokupio. Da je bila prometnija noć, Justin bi vjerojatno bio spljošten, ali pošto nije bilo puno smeća preživio je s nekoliko lakših ozljeda.

Čuda Prirode

Industrija - 11.7%
Toplane i privatna ložišta - 15.8%
Institucije vlasti - 72.5%

Ukupno glasova: 120
Glasanje u ovoj anketi je završeno

Impuls Teme

NAJNOVIJE U KATEGORIJI

NAJNOVIJE NA PORTALU