fbpx

Grupa Zoster objavila video spot za pjesmu “Čovjek zvani činjenica”

zoster 750x563

Grupa Zoster objavila je video spot za pjesmu "Čovjek zvani činjenica", koja je četvrti singl sa njihovog novog albuma "Najgori". 

Glazbu i tekst potpisuje frontmen grupe Mario Knezović, a aranžman Adis Sirbubalo. Gostujući glazbenici na pjesmi su Johnny Gomez perkusije i Miron Rafajlović trube. Video spot za pjesmu radio je dugogodišnji suradnik grupe Zoster Miki Olabarri, piše N1.

„Spot za pjesmu ‘Čovjek zvani činjenica’ snimljen je u sedmom mjesecu 2022. godine diljem Španjolske od sjevera do juga, od Costa Brava do Costa del Sol po starim napuštenim cestama tražeći ostatke nekih lijepih vremena i mjesta koja će uskoro nestati. Snimljeno je sa super 8 analognim filmom inspiriran serijama b produkcije iz kasnih 70tih. Spot prestavlja pilot/trailer filma koji nikad neće biti snimljen.“ navodi frontmen benda, Mario Knezović.

Album “Najgori” imat će 10 pjesama koje su koncepcijski povezane. Zoster je 2020. godine potpisao ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom za izdavanje albuma „Najgori“ koji je sniman u Muzičkom centaru Pavarotti u Mostaru, studiju Baraka u Mostaru i studiju Modra rijeka u Sarajevu.