fbpx

Understanding Christopher Wallace - Snima se dokumentarac o Notorious B.I.G.-u

The Notorious B.I.G

Notorious B.I.G., foto: Wikipedia

Time Studios objavio je da trenutno radi na novom dokumentarcu pod nazivom “Understanding Christopher Wallace”. Opisalii su projekat kao “intiman pogled na neispričanu životnu priču” pokojnog repera The Notorious B.I.G.-a.

U saopštenju za javnost objasnili su da će dokumentarac pratiti reperovog sina Kristofera “CJ” Volasa, koji je rođen pet meseci pre očeve smrti 1997, piše Mulj.net.

Uzimajući u obzir da je Biggie umro pre nego što je mogao da provede nešto više vremena sa svojim tada novorođenim sinom, Volas će nastojati da sazna više o svom ocu. Film će prikazati snimke Biggiejevog vremena u svetlu reflektora i Volasa u današnje vrijeme.

“Notorious BIG imao tako veliki uticaj ne samo na muziku nego i na popularnu kulturu u celini. Ali ovaj film govori o mnogo više od toga. Radi se o očinstvu, gubitku i ljubavi. Neverovatno je posebno dopustiti publici da uči o čoveku koji stoji iza mita kroz CJ-eve oči i vrlo smo ponosni što možemo da igramo ulogu u nastavljanju neponovljive zaostavštine Kristofera Volasa”, saopštili su iz produkcijske kuće, prenosi Headliner.rs.