fbpx

Goran Bare & Majke - "Nuspojave" novi album

Bare 1

“Nuspojave” stižu sedam godina od posljednjeg studijskog albuma “Teške boje”

Od danas su u prodaji “Nuspojave” novi studijski album Gorana Bareta i kultnih Majki.

“Ljubav krvari” otvara novi album na kojem se nalazi ukupno sedam pjesama. Sve tekstove i muziku potpisuje Goran Bare, osim teksta za pjesmu ‘I dok pleše sama s kišom’ koji potpisuje Lidija Bajuk i koja je bila objavljena na albumu ‘Srce’ iz 2006. godine. Aranžmane potpisuju Goran Bare i Mario Rašić.

Sniman i miksan u slovenačkom RSL studiju pod producentskom palicom Igora Bolteka i Marija Rašića, album je opremljen fotografijama priznatog hrvatskog fotoreportera Zorana Marinovića, a za likovno oblikovanje zaslužan je Daniel Ille.

Muzički kritičar Aleksandar Dragaš piše kako su “Nuspojave” jedan od Baretovih impresivnijih radova: “Bare je kao pjesnik i ranije bio poznat po tome da kopa po najmračnijim zakucima svoje duše osvijetljenim tek rijetkim proplamsajima sreće, odnosu ljubavi i ovisnosti, čovjeka i Boga, pojedinca i društva te po usponima i padovima vlastitog, po mnogočemu nevjerojatnog života preko ruba mogućega. No čak i u takvoj konstelaciji “Nuspojave” se doimaju jednim od impresivnijih radova u njegovu pjesničkom opusu.”

Impulsportal