fbpx

Guns N' Roses objavili novu pjesmu "Perhaps"

GNR PERHAPS LP

 Guns N’ Roses ‘Perhaps’

Guns N’ Roses su objavili potpuno novu pjesmu pod nazivom “Perhaps” što je tema otkako su se Slash i Duff McKagan ponovno pridružili bendu 2016.

Prošle godine, bend je izbacio “Hard Skool” EP, koji sadrži dvije nove pjesme (čije podrijetlo seže više od desetljeća), “Hard Skool” i “Absurd”, uz live verzije pjesama “Don’t Cry” i “You’re Crazy”, piše Muzika.hr.

“Perhaps” dolazi otprilike mjesec dana nakon špekulacija da je nova GN’R muzika na putu kada je grupa ‘teasala’ naslove “Perhaps” i “The General” putem Instagram Storyja na kojem je netko prelistavao komade papira s naslove pjesama na njima.

Nedugo nakon toga čuo se scenski tehničar Guns N’ Rosesa Tom Mayhue kako otkriva neke detalje u videu govoreći grupi ljudi o nadolazećim planovima benda. “Znam da će bend početi raditi na novoj muzici, već imaju hrpu stvari snimljenih,” rekao je tada Mayhue, “Tako da će vrlo brzo biti nove muzike Guns N’ Rosesa. Zapravo, mislim svaki dan pokušavaju izvući singl, tako da možete čuti nešto vrlo, vrlo brzo.”

Gansi su nedavno završili europski dio turneje gdje su najbliže nama bili u Budimpešti, a trenutno su na sjeverno-američkom dijelu sa zadnjim datumom u Vancouveru 16. oktobra.