fbpx

John Wick franšiza seli na televiziju i postaje serija?

John Wick nam je vratio osmijeh na lice jer smo nakon dugo vremena uspjeli pogledati jedan vrhunski akcijski film s pretjerivanjem do ibera. Keanu Reeves se tako vratio i opet postao tražena akcijska zvijezda, a čini se da tvorci franšize ne planiraju stati.

john wick 2 768x384

John Wick nam je vratio osmijeh na lice jer smo nakon dugo vremena uspjeli pogledati jedan vrhunski akcijski film s pretjerivanjem do ibera. Keanu Reeves se tako vratio i opet postao tražena akcijska zvijezda, a čini se da tvorci franšize ne planiraju stati. Nastavit će s filmovima, ali sudeći prema reportu IndieWirea, John Wick pušta svoje krakove pravde i na televizijske ekrane.

Serija će se zvati The Continental, a ime je preuzeto od hotela gdje plaćenici i ubojice odsjedaju tijekom svojih “poslovnih putovanja”. Izvršni producent je objasnio kako se serija neće bazirati na John Wicku nego na brojnim različitim likovima.

“Imamo dobru strukturu. Povezano je jako s filmom i u pitanju su Continental hoteli diljem svijeta i kako ljudi ulaze u taj svijet. Taj svijet je ogroman i sve što sam čuo o njemu je vrlo pozitivno... Čini se da studio (Lionsgate) jako želi to napraviti.”

Ne žele se nakačiti na John Wicka jer bi to značilo da je prisutna perspektiva samo jednog lika u seriji, a na ovaj način se mogu istraživati i drugi likovi više te razvijati njihova priča. Možda je to samo alibi i žele iskoristiti ime Johna Wicka, ali ako bude i približno dobro kao John Wick, dobra akcija se vraća i na televiziju. Dosta nam je Hawaii-Five-O-a.

Ako se u seriji tu i tamo samo pojavi Keanu, nitko sretniji od nas.

Ako ste propustili Keanuov trening za John Wicka (jer su kaskaderi za curice), pogledajte ga ovdje:

Idesh!