fbpx

Poznato ko će igrati Beatlese u četiri filma o svakom članu grupe

Poznato ko će igrati Beatlese u četiri filma o svakom članu grupe

Foto: Google

Studio “Sony Pictures” pronašao je glavne glumce za četiri predstojeća biografska filma o legendarnoj muzičkoj grupi – The Beatles.

Filmove produciraju Sony Pictures Entertainment i Neal Street Productions.

Sva četiri filma režirat će Sam Mendes, reditelj filmova American Beauty, Skyfall, Spectre i 1917. Mendes je otkrio da će filmovi biti povezani te da će ispričati istu priču, ali iz različitih perspektiva - svaki član Beatlesa dobit će vlastiti film, prenosi Index.

Holivudski insajder Jeff Sneider otkrio je da će glavne uloge u filmovima igrati Harris Dickinson, Paul Mescal, Barry Keoghan i Charlie Rowe, prenosi Comicbook.

Harris Dickinson kao John Lennon

10773986

Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Harris Dickinson proslavio se ulogom Johna Paula Gettyja III. u FX-ovoj seriji Trust. Od tada smo ga mogli gledati u filmovima Maleficent: Mistress of Evil, The King’s Man, Where the Crawdads Sing i The Iron Claw. Mladi glumac uskoro će se pojaviti u erotskom trileru Babygirl, u kojem igra jednu od glavnih uloga uz Nicole Kidman.

Paul Mescal kao Paul McCartney

12037587 2048x1500

Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Paul Mescal trenutno je jedan od najtraženijih mladih glumaca u Hollywoodu. 28-godišnjak iza sebe već ima jednu nominaciju za Oscara. Proslavio se ulogom u seriji Normal People, za koju je dobio nagradu BAFTA. Neki od najznačajnijih filmova u njegovoj karijeri su Aftersun i All of Us Strangers. Ove godine gledat ćemo ga u Gladijatoru II, reditelja Ridleyja Scotta.

Barry Keoghan kao Ringo Starr

12037511

Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Kao i Mescal, Barry Keoghan je još jedna zvijezda u usponu. Irski glumac iza sebe ima dvije nominacije za Zlatni globus i jednu nominaciju za Oscara. Glumio je u filmovima Dunkirk, The Killing of a Sacred Deer, Eternals i The Banshees of Inisherin, koji mu je donio nagradu BAFTA. Prošle godine zaludio je internet svojom izvedbom u hit-filmu Saltburn.

Charlie Rowe kao George Harrison

profimedia 0742148263

Foto: James Shaw / Avalon / Profimedia

Engleski glumac Charlie Rowe počeo je glumiti kada je imao samo šest godina. Kao dijete glumio je u filmovima Never Let Me Go i The Golden Compass te u seriji Neverland. Prije pet godina igrao je sporednu ulogu u hvaljenom biografskom filmu Rocketman.