fbpx

Stranger Things potvrdio i treću sezonu!

Oduševljeni smo prvom sezonom, ne možemo dočekati da krene druga sezona i onda nam braća Matt i Ross Duffer potvrde i treću sezonu dok razmišljaju što će biti s četvrtom!

stranger things

Ono od čega strahujemo više od Demogorgona je kraj nakon 4 sezone serije koja nam se zavukla pod kožu. No sretni smo s činjenicom da ćemo uživati još neko vrijeme. Podsjećamo da druga sezona kreće uskoro, točnije 27. listopada kada će ju Netflix plasirati odjednom. Usput veliko hvala Netflixu koji izbaci deset epizoda i dopusti nam da kao svaka normalna osoba uzmemo bolovanje i pogledamo cijelu sezonu u danu pritom ne ustajući iz kreveta. Ne muče nas tjednima kao Game of Thrones i ekipa.

stranger things2

Sretna vijest o trećoj sezoni službeno je potvrđena prilikom intervjua braće Duffer za Vulture. Rekli su da razmišljaju o povlačenju nakon četvrte sezone zato što ne mogu dopustiti da im se događa nešto loše svake godine uz riječi: ‘Morati će od***ati iz grada!’

Budući da je popularnost serije prešla sve ljestvice ne sumnjamo da ćemo treću sezonu moći gledati već 2018. ili početkom 2019. godine. Što je itekako dobro! Detalje oko radnje, točnog datuma objave i emitiranja ne znamo, no s vremenom će isplivati pokoja činjenica i vijest. Jedino nas je strah činjenice da Hollywood već pikira neke od klinaca, poput Millie Bobby Brown, koja u seriji glumi superpopularnu Eleven. Ako netko od klinaca prihvati projekt koji se podudara sa Stranger Things serijom, to automatski znači raspad ekipe. A to ne želimo. Postalo nam je svejedno kad netko umre u The Walking Dead ili Game of Thrones serijama. Ne dirajte nam bandu klinaca koja se bori protiv pravih opasnosti, a ne zmajeva i zombija!

Do tada u iščekivanju druge sezone i brojanju dana do iste pogledajte teaser s Comic Con-a i vidite što nas čeka 27.10.!

Vedran Bjelobradić

Idesh!