fbpx

Dokle je stigla istraga o ubistvu?!

1slaviša

Porodica, prijatelji i radnici kompanija koje su u vlasništvu porodice Krunića zapalili su danas svijeće na grobu Slaviše Krunića u Glamočanima. Danas bi Slaviši Kruniću bio 48. rođendan.

Slaviša Krunić je ubijen 23. aprila na porodičnom imanju u Glamočanima. U pucnjavi je ubijen i njegov pratilac Žarko Pavlović kao i jedan od napadača Željko Kovačević. Novih zvaničnih detalja o ubistvu nema. Iz nadležnih institucija samo odgovor da je istraga u toku.

''Obaveza organa je da stvaraju bolji i bezbjedniji ambijent, a u slučaju određenih počinilaca da se do njih brzo dođe. Onda da policija odradi svoj dio posla, a onda i da svoj posao odradi pravosuđe. Obaveza svih nas je da pravimo ambijent kojim ćemo preduprijediti neke stvari. Bilo je nemilih i teških sitacija, posebno ako se govori o ubistvu i to pokazuje da određena zvona zvone'' – rekla je predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović. 

Emilio Baldo koji se sumnjiči da je direktno učestvovao u ubistvu Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića provešće u pritvoru mjesec dana. Baldo se sumnjiči da je Benediju Đukanoviću i Željku Kovačeviću dojavio kada je Slaviša Krunić krenuo prema svom imanju.

1slaviša 1

Baldo je prilikom saslušanja tvrdio da ima alibi za tu noć, međutim, ministar Dragan Lukač je rekao da MUP ima neoborive dokaze o umješanosti Blada i Đukanovića u ubistvo Slaviše Krunića. Baldo je uhapšen nakon ubistva u porodičnoj kući u Laktašima, što je potvrdio i direktor Policije Republike Srpske. 

Međutim, ostalo je nepoznato zašto je Blado nekoliko časova nakon što je uhapšen, doveden u blizinu mjesta zločina i zašto je slikan na tom mjestu, a slike je procurila u medije. 

1slaviša 2

Za Benedijem Đukanovićem se i dalje traga. Za njim je raspisana i potjernica.

(BN TV)