fbpx

Pokret Pravde nije razgovarao sa drugim strankama o kandidatu za gradonačelnika Banjaluke

AOzren Perduv

Povodom jučerašnje izjave Jelene Trivić, poslanice PDP-a u Narodnoj skupštini RS, koja je govorila o mogućoj podršci opozicije jednom kandidatu za gradonačelnika Banjaluke, saopštenjem se oglasio Pokret Pravde.

„Pokret Pravde ni sa jednom političkom opcijom nije razgovarao o eventualnim kandidatima za gradonačelnika Banjaluke, a kamoli dogovarao ime zajedničkog kandidata“, navodi se između ostalog u Saopštenju.

Na nedjeljnoj konferenciji za novina Trivić je govoreći o kandidatu za gradonačelnika Banjaluke na predstojećim izborima, rekla da o tome „razgovara sa predsjednikom Gradskog odbora PDP-a Banjaluka Draškom Stanivukovićem, rukovodstvom PDP-a, ali i drugim opozicionim strankama i pokretima“, navodeći između ostalog i Pokret Pravde.

Predsjednik Pokreta Pravde, Ozren Perduv je ranije izjavio da bi ova politička organizacija, podržala ideju zajedničkog kandidata za gradonačelnika, ali sa onim strankama i političarima koji će beskompromisno ući u obračun sa režimom.

Iz Pokreta Pravde su naglasili i da „dogovor o jednom kandidatu mora biti prije svega u interesu građana, a ne pojedinaca ili partija."

Impuls