fbpx

Suzana Radanović: Došla sam da podržim naše mlade i hrabre ljude

suzana123

Suzana Radanović, majka ubijenog Davida Dragičevića, došla je iz Austrije da glasa na izborima u Banjaluci. Ona je svoje glasačko pravo i ostvarila danas oko 14 časova na biračkom mjestu u osnovnoj školi P.P. Njegoš.

"Došla sam da podržim ove naše mlade ljude koji su odlučili i da se na ovaj način, političkim sredstvima bore. Ja ih smatram svojim, kao svojom porodicom i zato ću uvijek da ih podržim i na ovakav način. Ja kežem da se kreće od mrvice, pa mrvica po mrvica, pogača. Mislim da je tako i u politici, zato im želim da uspiju napraviti taj prvi korak, a poslije ćemo zajedno koračati sve krupnijim i krupnijim koracima, gradeći neku bolju budućnost", rekla je Suzna Radanović  za Impuls.

Suzana Radanović, već duže vrijeme živi u Austriji i sve rjeđe dolazi u BiH. Dvije godine nakon što je ubijen njen sin David, čije ubistvo do danas nije razriješeno iako i ona i Davidov otac Davor Dragičević, istrajavaju u toj borbi uz podršku brojnih građana okupljenih u grupi Pravda za Davida.

Svaki put kada dođe u Banjaluku, kaže Suzana, osjeća kako ovdje umjesto da se nešto mijenja nabolje, sve izgleda još tmurnije i gore,

Kako kaže takv osjećaj ima i danas jer ne osjeća se nikakva euforija oko izbora niti optimizam da će se nešto značajno promijeniti.

Impuls